O NAMA

O NAMA

Vodeći regionalni provajder u advertising industriji!

Info Media Group je vodeći regionalni provajder u advertising industriji, sa višegodišnjim iskustvom i prisustvom na tržištu Adria regije. Specijalizovali smo se u oblasti vanjskog oglašavanja (Out of Home, OOH), na spoljašnjosti i u unutrašnjosti vozila javnog gradskog saobraćaja (Bus Advertising), pružajući vrhunske usluge našim klijentima širom regiona.

Naša stručnost i iskustvo su naša snaga. Sa preko 19 godina iskustva u industriji, posjedujemo odlično razumijevanje tržišta. Razvili smo prilagodljive strategije oglašavanja i inovativne medije kako bi postigli izuzetnu vidljivost, te smo postali ključni kanal za povezivanje brendova sa njihovom ciljnom grupom.

Ponuda u 45 gradova Adria regije!

Ponosno pružamo naše usluge u 45 gradova u četiri države Adria regije: Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska i Crna Gora. To nam omogućava da dosegnemo široku publiku i ostvarimo uticaj na ključnim tržištima u regiji. Bez obzira na lokaciju, mi smo tu da pružimo vrhunsku uslugu i pomognemo vama da ostvarite uspjeh u promociji vašeg brenda.

Konstantno ulaganje u istraživanje tržišta omogućava nam uvid u strukturu i navike ciljne populacije, te tako osiguravamo da Vaša poruka stigne do prave publike u pravo vrijeme, povećavajući stopu konverzije i ostvarujući mjerljive rezultate.

Jedan krug po gradu, i svi Vas znaju!

Vjerujemo u kreativnost kao pokretačku snagu uspjeha. Naš tim stručnjaka za dizajn će sarađivati sa Vama kako bismo stvorili vizuelno zadivljujuće kampanje koje se ističu iz mase. ​

Kontaktirajte nas već danas i dozvolite da zajedno ostvarimo izvanredne rezultate.

2004.
Banja Luka, BiH
Info Media Group, Banja Luka
2010.
Banja Luka, BiH
Štamparija Megatone
2015.
Beograd, SRB
Info Media Group, Beograd
2018.
Sarajevo, BiH
Kancelarija u Sarajevu (BiH)
2019.
Podgorica, MNE
Info Media Group, Podgorica
2021.
Zagreb, HRV
Info Media Group, Zagreb
2023.
Dubai, UAE
Info Media Group, Dubai

Misija

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i biti nezaobilazan partner klijentima, koristeći pun potencijal Bus Advertisinga kao izuzetno snažne marketing platforme. Kroz realizaciju kampanja, povezujemo brendove sa njihovom ciljnom grupom, ostvarujući izvanredne rezultate, maksimalnu vidljivost i reach.

Vizija

Naša vizija je biti inovativni pokretač promjena u industriji oglašavanja, uvodeći nove trendove i postavljajući nove standarde kvaliteta. Kroz kontinuirani razvoj i širenje, težimo da budemo globalno prisutni, pružajući vrhunska rješenja za Bus Advertising koja nadmašuju očekivanja naših klijenata. Naša strast za inovacijama i stalno usavršavanje omogućavaju nam da budemo lideri i da ostvarimo izvanredne rezultate na međunarodnom nivou.