Zlatiborac - Majstor zalogaja

Banja Luka, 15.11.2016. godine

Za klijenta Zlatiborac u svrhu promocije proizvodnog asortimana, brendirali smo spoljašnjost jednog vozila javnog gradskog prevoza u Banjaluci.

„Zlatiborac“ d.o.o. je svoj razvojni put od male porodične manufakture do kompanije koja je postala lider u segmentu trajnih suvomesnatih delikatesa otpočeo prije više od jednog vijeka. Njegujući tradiciju suvog salamurenja najkvalitetnijih komada mesa, njihovim sušenjem na kristalno čistom vazduhu jedne od najljepših planina u Srbiji – Zlatiboru, i dimljenjem na dimu suve bukovine, stvoreno je preko 30 trajnih suvomesnatih proizvoda koji su postali dio trpeze potrošača širom Srbije, regiona i svijeta.
Praveći prvoklasne pršute, salame i kobasice, u ”Zlatiborcu” su naučili da kvalitet nema alternativu, a da je njihov dar – nesvakidašnji prirodni ambijent i vijekovima čuvano porodično naslijeđe, najveća prednost. Da “Zlatiborac” postane sinonim za kvalitet radi se svakodnevno na usavršavanju proizvodnje, jer je za njih kvalitet proizvoda pitanje časti.

Zlatiborac – Ukus prirode, duh tradicije

Više informacija: www.zlatiborac.com