Vitalia - Okus oko koga se svi slažu

Sarajevo, 1.7.2016. godine

Za klijenta Mlijekoprodukt u svrhu promocije proizvoda Vitalia jogurt, brendirali smo spoljašnjost jednog vozila javnog gradskog prevoza u Sarajevu.

Vitalia jogurti kompanije Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru najveće regionalne kompanije za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda-Imleka, su proizvedeni od najboljeg domaćeg mlijeka uz primjenu najviših svjetskih standarda kvaliteta.
Redovna konzumacija jogurta ima blagotvorno dejstvo na cjelokupni organizam, a uz savršeni osvježavajući ukus Vitalia jogurta uživaće i sva vaša čula!
Zbog bogatog sadržaja dobrih bakterija i minerala Vitalia jogurt će vam osigurati energiju i vitalnost tokom čitavog dana. Njegov ukus se idealno slaže sa svim jelima, savršen je i kao osvježenje tokom ljetnjih vrućina. Vaša omiljena hrana u kombinaciji sa Vitalia jogurtom pruža jedinstven i hranljiv užitak. Blago kiselkasti, osvježavajući ukus i prava gustina Vitalia jogurta učiniće svaki vaš zalogaj malim savršenstvom. Vitalia jogurt je ukus oko koga se svi slažu!

Vitalia – Okus oko koga se svi slažu

Više informacija: www.mlijekoprodukt.com