Ožujsko pivo - Žuja je zakon!

Mostar, 15.5.2016. godine

Za klijenta Ožujsko pivo u svrhu promocije, brendirali smo spoljašnjost jednog vozila javnog gradskog prevoza u Mostaru.

Ožujsko pivo je jedan od najstarijih proizvoda s neprekinutim kontinuitetom proizvodnje u Hrvatskoj. Prošlo je put dug 120 godina i danas se kvalitetom, dizajnom i inovativnošću čvrsto pozicioniralo kao vodeći hrvatski pivski brand.
Ožujsko pivo je specijalno svijetlo lager pivo osvježavajućeg i punog okusa koje se proizvodi od 1893. godine. Proizvodi se samo od prirodnih sastojaka: ječmenog slada, kvasca, hmelja i vode. Pune je zlatne boje, osvježavajućeg okusa, fine gorkaste arome. Poslužuje se ohlađeno na 5 stepeni s bijelom kompaktnom pjenom.
Ožujsko pivo odavno je preraslo sam pojam piva i postalo kultni napitak mnogih generacija pivopija. Svoje potrošače ne smatra samo konzumentima već prijateljima koji su inspiracija za sve marketinške i društvene aktivnosti. Najbolji dokaz za to je i višegodišnja kampanja krovnog naziva Žuja zakoni – interesantna je činjenica kako je slogan Žuja je zakon! potekao od samih potrošača. Nadalje, i sam nadimak Ožujskom pivu, Žuja, su također dali potrošači da bi on danas bio prihvaćen kao sastavni element komunikacije branda.

Ožujsko pivo – Žuja je zakon!

Više informacija: www.ozujsko.com