Jaffa Cakes

1.11.2016. godine

Za klijenta JAFFA DOO Crvenka u svrhu promocije brenda Jaffa Cakes, brendirali smo spoljašnjost više vozila javnog gradskog prevoza u više gradova.

More slatkiša u rafovima tjera nas da ih probamo sve. Vrijeme koje prečesto nemamo, tjera nas da odaberemo što prije. Kako se odlučiti? Za čim posegnuti?
Većina nas najradije uzima slatikiš provereno dobrog ukusa čija nas svježina i miris iznova tjeraju da bar na sekundu zatvorimo oči i prepustimo se samo njemu. Odabrati slatkiš kvaliteta koji traje, težak je zadatak. Ali postoji rješenje. Jaffa keks postoji dugo. Jedinstvena prepoznatljiva kombinacija ukusa biskvita zaslađenog čokoladom uz svježinu pomorandže nesmanjenim intezitetom nas privlači zbog čega mu se uvek iznova vraćamo. Po tradiciji, Jaffa osvježava, daje nam novu energiju i popravlja raspoloženje. Jaffa je tu da nam pomogne da upoznamo simpatiju ili se spasemo neke neprijatnosti. Kao vijerni prijatelj koji je uz nas u svakoj situaciji. A to je trenutak kada pomislimo “Hvala ti Jaffa što postojiš.” Kako mašta dozvoljava puno, pogledajte biskvit nakon što ga prvi put zagrizete. Slatka pomorandža obavijena biskvitom i čokoladom Jaffe iz Crvenke kao da kaže “Hvala ti što mi dozvoljavaš da ti ponovo ugodim.

Jaffa Cakes – Hvala ti što postojiš.

Više informacija: www.jaffa.rs