Berlin-Cheme - Dexomen / Prostamol

1.1.2017. godine

Za klijenta Berlin-Cheme u svrhu promocije proizvoda Dexomen i Prostamol, brendirali smo spoljašnjost više vozila javnog gradskog prevoza u više gradova BiH.

“Berlin-Chemie AG“, Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu, djeluje u ime kompanije BERLIN-CHEMIE, koja je u vlasništvu MENARINI Grupe. MENARINI Grupa već dugi niz godina drži vodeću poziciju na italijanskom farmaceutskom tržištu. Ustanovljena je 1886. godine sa sjedištem u Firenci, razvijala se generacijama i postala globalna farmaceutska kompanija, kojom upravljaju vlasnici.
MENARINI slijedi dva strateška cilja: istraživanje i internacionalizaciju. Oba zadatka omogućuju uspješnu primjenu inovativnih proizvoda na zadovoljstvo pacijenata širom svijeta. MENARINI Grupa uživa izvanredan ugled kao siguran i pouzdan globalni partner. To se odnosi kako na razvoj novih lijekova, tako i na dostupnost istraživačkih rezultata.
Na osnovu ovakvog, na partnerstvu baziranog pristupa kompanija BERLIN-CHEMIE ostvaruje brojne prednosti, te dosljedno i uspješno provodi tu strategiju u svom poslovanju.

 

Više informacija: www.berlin-chemie.ba